Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, vagy régimódi, ha nem akarom 18éves korom előtt elveszteni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 20:57
11/20 anonim válasza:
Ha te annak érzed, akkor igen :)
20L
12/20 anonim válasza:
Ne korhoz kösd, ha készen állsz rá, akkor tedd csak meg
15/20 anonim válasza:
A te tested, a te életed, egyedül csak te rendelkezel felette!
Minden normális, az is, aki nem akarja őrizni, az is aki szeretné.
16/20 anonim válasza:
Nem régimódi! Ha úgy érzed megvan a nagy szerelem nem 1-2 hónapos kapcsolatról beszélek akkor miért ne. Amúgy is elméletileg akik 14-16 éves korukban szexuális kapcsolatot létesítenek hamarabb kiégnek mint akik betöltik a tényleges felnőtt kort. Én semmit nem bántam meg 20 voltam.
18/20 anonim válasza:
A legtöbb férfi aki írja, hogy régimódi, így gondolkodik.:
"Normális, ha velem akarod 18 előtt elveszteni, régimódi, ha egy másik férfival!"
Szerintem normális, ha 18 előtt valaki nem akar nemi életet élni.
19/20 anonim válasza:
Normális. Akkor lenne régimódi ha házasságig nem akarnád elveszteni.
23 N
20/20 anonim válasza:
Normális.
Régen 14-16 évesen szexeltek a lányok, igaz, házasságon belül többnyire.
Szóval te modern vagy, nem régimódi :P.
(Amúgy tényleg a te tested, te döntöd el neked mi a normális. Ha boldog vagy szex nélkül is, akkor nincs itt semmi gond.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!