Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire, , undorodtok, , a spermától?
Én lenyelem, mert szeretem az ízét és öröm,et okoz a páromnak is a látvány, de ha véletlenül olyan lesz valami sem katasztrófa. Ez a 21. század ki lehet mosni a lepedőt.
51/N
Orálnál lenyelem, mert szeretem lenyelni. Az már csak a kellemes mellékhatása hogy nem kell foglalkozni utána a mosakodással, takarítással, és közben sem kell zsepivel rontani a hangulatot.
Behatoláskor óvszerrel védekezünk, így abba kerül a sperma.
Ha már valami, inkább az én nedveim szoktak néha a lepedőre kerülni, mert nagyon könnyen és erősen nedvesedek, ezt frissen egy sima vizes ruhával ki lehet mosni.
Aki undorodik a testnedvektől, az még nem elég érett a szexhez.
19L
szopasnal termeszetesen lenyelem, szamomra ez igy kerek, a parom is imadja.
szexnel szeretem ha ram elvez, ahova csak szeretne (esetleg a frissen mosott hajamat kimeljuk meg). azt nem szeretem, ha tocsog benne az agynemu, koliban nehezebb naponta mosni.. egy-ket csepp meg nem a vilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!