Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűvésztrükkökkel vagy tudományos dolgokkal mennyire lehet csajozni? Lányok, szeretitek a varázslatot?
Hát nem lesz tőle csajod ha addig nem volt.
De ha azt hiszed hogy valami magadra aggatható fícsőrökkel csajozol majd be hát akkor nem lesz könnyű.
figyelj van aki pl rollerral is tud vagy talicskával....
A lényeg mint minden hol az előadó nem az h mit ad elő, ha egy kalap s.ar vagy és nem jössz be a csajoknak akkor inkább bugattival próbáld azzal könyebb
A nagyon amatőr trükkökkel ki tudnak kergetni a világból, de ha valóban jó bűvész, (varázsló :D) az nekem bejön. A tudományokat szeretem, de attól függ, mit értesz ez alatt. Szerintem a téma nem csajozásra való. Ha egy pasival ismerkednék, vagy csak odajönne hozzám valaki, nem tudom mit szólnék, ha tudományos dolgokról kezdene el beszélni. Attól függetlenül, hogy érdekel mondjuk a téma, barátokkal megtárgyalom, vagy olvasgatok róla. Ismerkedésnél max. ha a pasi foglalkozása különleges, valamilyen tudományos, arról néhány szót lehet váltani. :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!