Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok vagy nők, van itt köztetek exhibicionista/magamutogató hajlamú?
Figyelt kérdés
Tehát aki kifejezetten arra izgul fel, hogy akár erotikus képen akár máshogy "mutogatja" magát és ezért cserébe dicsérő szavakat esetleg mást is kap vissza ?2017. aug. 1. 20:45
1/8 anonim válasza:
Csak a páromnak. Másnak nem. Remélem, érthető.
2/8 A kérdező kommentje:
világos :D
2017. aug. 1. 20:48
3/8 anonim válasza:
Itt nem tudok, de Love.hu-n régebben megismerkedtem egy csajjal...
Háth mit is mondjak... Furcsa volt eleinte, de azért végülis bejött a dolog! ;)
4/8 anonim válasza:
A páromnak igen. Szeretek lengén öltözni előtte, vagy erotikus fotókat küldeni neki. Megéri a reakcióért és a visszakapott képekért is. De az első válaszolóhoz hasonlóan szeretném hangsúlyozni hogy ez csak a páromnak szól, más nem fog képet kapni, és nem is szeretnék mástól képet kapni.
5/8 anonim válasza:
Csak a hasamat szeretem mutogatni, mert azt imádom.:)
6/8 anonim válasza:
Engem izgat,ha látom,hogy izgatja a férfiakat a meztelenségem,szerencsére megtalálta zsák a foltját,mert a páromat is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Igazábol onnan ered a kérdés, hogy megismekredtem 1 lánnyal aki semmiféle formában nem kér rólam semmit ő meg masztizik webcamon meg kb. bármit megcsinál megkérdezi mit kérek és csinálja :D
2017. aug. 2. 14:58
8/8 anonim válasza:
Megéri 4-es? Valóban úgy gondolod? Hát tudd hogy a kapcsolatodnak csak akkor lesz vége ha ő akarja, te nem Ungár az rá...mert ha egy lány ilyen fotót ad ki a kezéből azt szakítás után viszontlátja bizonyos oldalon....úgy kezdődik napi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!