Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi magának a fiú hogy elmenjen?
Figyelt kérdés
A barátommal elkezdtünk szexuális életet élni, ő próbál engem kielégíteni de eddig sajnos nem sikerült.
Amikor én kényeztetem őt akkor pedig az orgazmusa előtt mindig leállít és szól hogy hagyjam abba. (Szex közben elment.)
Miért nem engedi magának hogy elmenjen? Zavarja hogy én nem tudok általa?
2017. aug. 1. 14:03
1/5 anonim válasza:
lehet kidől és nem képes 2. menetre, vagy sok a regenerálódási idő, inkább a szexet akarja élvezni és ott elmenni
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarja, hogy neked még nem sikerült. Talán a legjobb, ha ilyenkor megnyugtatod, és állj hozzá úgy, hogy élvezze. Aztán az első után már jóval tovább fogja bírni, így nagyobb az esély arra is, hogy neked is jó legyen. Tele lehet gátlásokkal, te tudod oldani benne ezeket, idővel...
Érezze, hogy szabad élveznie az együttlétet akkor is, ha neked még nem sikerült, aztán -gondolom- úgyis mindent megtesz, hogy te se maradj ki a jóból.
3/5 anonim válasza:
Elég gáz, ha nem tud kielégíteni xd
4/5 anonim válasza:
Valószínű zavarja, hogy Neked még nem sikerült,ezért. Ha hasonló helyzetben lennék, és látnám, hogy a barátnőm nem ment el, én is visszatartanám, addig én sem mennék el, amíg ő nem.
5/5 anonim válasza:
Igen, valószínűleg zavarja, hogy nem tudsz elmenni. Lehet azt gondolja, hogy emiatt majd hamarosan dobni fogod. Éreztetni kell vele, hogy ennek ellenére is ugyanúgy szereted. Ha hamar elmegy, akkor az izgalom, vagy a megfelelési kényszer számlájára is írható. Alapvető probléma nálunk, pasiknál. Velem is volt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!