Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi járna a fejetekben, ha egy fiú óvszert vásárolna tőletek, és ti lennétek a pénztárosok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 09:03
2/18 anonim válasza:
Biztos az hogy a pasas normális, hogy védekezik! Mi mást? Nincs ebben semmi, természetes!
3/18 anonim válasza:
Semmit.
Inkább azon agyalanék ha ez a végleges állásom már érett nőként, hogy hol rontottam el, hogy egy retkes pénztáros maradok míg élek.
4/18 anonim válasza:
Semmi.Nem olyan nagy dolog ám óvszert venni..
5/18 anonim válasza:
Szóval a pénztárosok mind retkek?! Értem...
6/18 anonim válasza:
Hogy felelősségteljes?
Dolgoztam nyári munkaként drogériás pénztárosként, inkább akkor néztem nagyokat és gondoltam dolgokat, mikor ugyanaz a leányzó kb. kéthetente jött terhességi tesztet venni, és mondta, hogy ne gondoljuk, hogy felelőtlen, csak a teszt olcsóbb mint az óvszer...
20L
7/18 anonim válasza:
Az hogy tuti csak belerecskázik aki kis lúzer
9/18 anonim válasza:
Én kasszában dolgozom a nyáron, hogy tudjak gyűjteni kicsit sulikezdésre. Idősebb párok rendszeresen vesznek nálam óvszert, síkosítót, stb.. Ilyenkor az egyetlen gondolatom, hogy hálaisten nem 10kg-os dinnye már megint. :D
Nincsen abban semmi, ha ilyeneket vásárolsz
19/L
10/18 anonim válasza:
Durex óvszer...ez most akciós...szünetben én is feltankolok belőle. Vagy csak szimplán lehúzom a vonalkódot és jön a következő vásárló, én meg az órát bámulom, hogy mikor lesz vége a melónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!