Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek hozza nyúlni a barátom farkához. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Petting van es akkor
20/l
2017. júl. 31. 20:53
11/28 anonim válasza:
Elég, ha szhopod a brét, nem kell megfogni. 😀
12/28 anonim válasza:
De tahó válaszolók vannak. Én is csmó ideig kerülgettem a barátom farkát mielőtt a lényegre tértem. :D Előszőr nadrágon keresztül simogasd, hogy szokd. Aztán szép lassan haladjatok, legyen rajra csak egy boxer. De amúgy én sem mertem megfogni, és megkértem barátomat, hogy vezesse rá a kezem, úgy egyszerűbb volt. :)
13/28 anonim válasza:
Hidd el,az a pénisz jobban fél tőled,mint te tőle! :)
15/28 anonim válasza:
akiket én ismerek és ugyanilyenek, pont azok voltak korábban a nagyszájúak a szűk barátnői körükben, hogy milyen kis igazi huncutok... és ugyanezek szeppentek meg ha láttak is farkat. A valóságban nem olyan nagylányok :D
Pedig csak feláll és elpuhul, nem csinál semmit.
16/28 anonim válasza:
Meg kell szelídíteni! Kérd meg a barátodat, hogy rakjon rá egy kis parókát, rajzoljon rá egy vicces arcot és bábozzon vele! Közben persze a bábjáték fő témája a báb simogatása és puszilgatása.
18/28 anonim válasza:
Ennyi eletkeptelen not, szegeny ferfiak!
19/28 anonim válasza:
Én nagyon megértő és alkalmazkodó típus vagyok egy nőnél, nézem hogy mi jó neki, mert az nekem is jó! De ez
Már nekem is sok lenne.... mit kell tőle félni.....
20/28 anonim válasza:
Éretlen vagy még, van ilyen... nem tudom mit erőlködtök így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!