Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat is érdekel rajtam kivül a kemény BDSM ha igen titeket melyik szerep vonz? Engem az álávetett szerepe vonz
Nekem több ilyen barátnőm volt (szerencsére), és ahol élek, van BDSM klub is. ;)
#1: Amíg két felnőtt egymás és saját örömére közös megegyezéssel tesz dolgokat, addig neked k.vára semmi közöd ehhez, és bár jogod van aberrációak gondolni, de cserébe nekem jogom van hogy téged egy baromnak gondoljalak.
Engem nem kifejezetten érdekel a BDSM. A kemény dolgok meg abszólút nem.
Viszont az "alávetett" szerep olyan helyzetben izgató lehet ahol pl a másik fenekelne, vagy durvább d#ás lenne, sz#tás, kicsi hajhúzás, kötözés,bilincsek, de kb ennyi röviden. Ennél keményebb dolgok nem érdekelnének soha!
19/L
Alávetett szerep, de csak annyi, hogy keményebb szex, esetleg szopás.
Viszont az irányító résszel is ellennék, de ugyanazokból az érvekkel mint az elsőnél.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!