Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Van köztetek olyan, aki bárkivel lefeküdne, annyira kell? Hazugság nélkül. Kort is. Fiúval, és/vagy lánnyal?
Lassan már fel kéne szedni valami csajt!
18/f
Én nemtől és kortól függetlenül bárkivel
18/F
Mint csinos nő, ha nem lenne vőlegényem, akkor is bármelyik pillanatban kaphatnék alkalmi partnert.
Szerintem igazából egy nő ha csúnya is, még akkor is nagy előnnyel indul hogy lány. Azért bármikor tud kapni embert dugásra, nem pénzért.
Tehát nekünk nem kell leadni, mert a hölgy dönt :D
Kedves "egysracka"
Nem tudom, mi nem tűnt fel a válaszomból, hogy kibszottul menyasszony vagyok, mert vőlegényem van :)
Ennyire csicskafaxú ne legyél már.
8. Biztos azért vagy 68%-on, hogy veled összetévesszenek engem.
Férfiként nem. Nekem sem megy csak úgy, még a fizikai vonzalom sem elég, több kell hozzá.
Hát, nekem nincs barátnőm 2 éve, alkalmi kapcsolatom sincs egy ideje. Eddig nem is hiányzott, de pár hete elég intenzíven rám tört a vágy. Szóval asszem én most bármilyen lánnyal lefeküdnék (kivéve fizetős) :)
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!