Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha belemennétek egyalkalmas kalandba, hogy tennétek?
Adva van egy szitu. A pasi régóta bombáz titeket, nektek is imponál a pasi, de nem akartok lefeküdni vele, viszont szívesen kielégítenétek.
Hogy tennétek, ha tudnátok a pasiról, hogy picit lábmániás, de bármibe benne lenne?
Inkább szájjal játszanátok vele, vagy lábbal elégítenétek ki, ha már úgy is sokszor bámulja a lábatokat?
Olyan választ nem kérek, hogy soha nem csinálnék ilyet, meg nem vagyok k, stb... Csak azok írjanak, akik meg is tennék, vagy már volt gasonló kalandjuk.
Ha már le akarnám pippantani akkor d#nék is vele, és talán még a lábammal is izgatom a f#kát, de csak akkor ha én meg a szívdobogását hallgathatom.
19/L
Nem igazán értlek...
Ha a szitu az, hogy nekem is imponál a pasi és szívesen kielégíteném!
Akkor, hogy a viharba ne akarnék vele lefeküdni és a közös élvezetért minden eszközt bevetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!