Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, van köztetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, van köztetek olyan aki X mérett alatt nem jönne össze férfivel, és ha igen mekkora a legnagyobb amit tudnátok élvezni, mind hosszra - mind vastagságra?

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 06:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó. Az az illető eléggé el lehetett hízva. Vagy extra kicsi pö-cse volt. De ezekkel a 8-10 centikkel is csak maszatolni lehet.
2017. júl. 30. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Igen mondta hogy nem volt épp sovány, de valóban kicsi volt.

Viszont nekem is volt olyan barátom akinek alig volt hosszabb mint a középső ujjam (ha hosszabb volt egyáltalán), mégis tudtam vele élvezni. (mondjuk hosszú ujjaim vannak :D) Szóval azért nem 14 cm az alsóhatár. Sőt a kicsivel lehet a G pontot lökdösni, ami pont olyan jó mint mikor kitölti az egész hüvelyem. Sőt...

2017. júl. 30. 12:12
 13/19 anonim ***** válasza:
40%
érdekes válaszok
2017. júl. 30. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vastag legyen, mint hosszú :D 12cm-től már jó szerintem. 20 cm-s nem kéne, nekem az már túl nagy. Inkább az átlagméret jön be nekem, és szeretem, ha vastag.
2017. júl. 30. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ezt ragozni sokáig, hogy mi jó és mi nem.

De kérdezem én azt az embert el kell ítélni akinek csak átlagos vagy kisebb van?

Ez egy testrész, melyet nem lehet megváltoztatni csak úgy.

Tudtommal a kislábú embereket sem szokás lefikázni, mert csak 38-as lába van nem 43.

Akinek nem jön be a 20cm alatti az keressen 20cm felettit, de ne szólja már le a másikat amiért olyannal született.

A pasiknak is szól, hogy a mell sem növeszthető, tehát azt sem kell megszólni.

Tanulhatnánk más kultúrákból ahol nem az teszi ki az emberek mindennapjait, hogy másokon csámcsog. Tisztelet a kivétel. Akinek nem inge...

2017. júl. 31. 02:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Van nekünk saját kultúránk, csak ti magatok se ismeritek, valaha tőlünk tanult mindenki!
2017. júl. 31. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen van kultúrálatlanságunk.

A magyarok előszeretettel szeretnek másokat meglátni, de a saját hibájukat soha nem veszik észre. Ja és az irégység sem utolsó.

Ez minden csak nem kultúra.

Régen volt, de mára kihalóban van. Főleg ha majd felnőnek a mostani többségében unintelligens gyerekek. Mire mi megöregszünk az lesz a trendi, ha az utcán leköpnek, mert öreg vagy.

2017. júl. 31. 10:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Kihalóban, mert kimosták az agyakat.. azért. Szerinted nem tudatosan? De. A mai fiatalok életképtelenek. Irányított biorobotok. Azért nem is izgat nagyon a saját korosztályom.
2017. júl. 31. 11:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem a méreteim 13-14 között és 53-55mm vastagság körül van, és eddig sosem volt rá panasz, sőt...

Szerintem átlag mérettel is bőven el lehet érni orgazmust nőknél, és rohadt jó együttléteket lehet átélni.

23/F

2017. aug. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!