Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nagy? Ha igen miért nem vagyok elégedett vele?
Mert nem a méret számított, mert nem volt tapasztalt, vagy mert csak élvezni akarta, nem ezen leragadni.
De igen, ez nem kicsi.
Ez nagyban függ attól, hogy ki a partnered, mennyire tapasztalt, mit szeret.
Nekem, pl. már nagy lennél, a nővéremnek, éppen ideális.
A privátoknak üzenem, hogy mindketten házasok vagyunk... csak a további fölös remények, elkerülése végett!
Mert te azt hitted, hogy a nők, főleg a lánytestvérek, ezt nem beszélik ki ugye?
Édes vagy!
Ledöbbentek ők, csak örültek a szerencséjüknek és élvezték! ;)
Bár, én lennék ilyen szerencsés!
Péniszméret lexikon
Hogy mérjük a pénisz hosszát?
Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstől a pénisz tövétől mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérőszalaggal.
Magyarországon a merev pénisz hosszúsága:
4-6cm = mikropénisz
7-8cm = nagyon kicsi
9-10cm = kicsi
11-12cm = átlag alatti
13-15cm = átlagos
16-17cm = átlag feletti
18-19cm = nagy
20-21cm = nagyon nagy
22-34cm = hatalmas
Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét?
Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérőszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit később ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket.
Magyarországon a merev pénisz kerülete:
10cm vagy kevesebb = vékony
11cm = átlagnál vékonyabb
12-13cm = átlagos
14cm = átlagnál vastagabb
15cm vagy több = vastag
Mert ész nélkül tolod a pónif..t
Hiába húsz centi ha nem tudod használni.
Sajnálom bikkák. Ez van.
Én is azt mondom hogy nem le kell döbbenni egy csajnak. Egy csajnak legyen jó, érezze jól magát, elégitsd ki. Hidd el egy 13 cm pont elég, ha megfelelően működik.
De gondolom te aztán ész nélkül 2 perc alatt végzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!