Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, a péniszetek átmérője mindenhol egyforma? Vagy a tövénél vékonyabb?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 15:27
11/20 anonim válasza:
Nekem is egyforma...nyilván makkot nem szítva.
13/20 anonim válasza:
Átmérőről nem nagyon van értelme beszélni, mert nem henger keresztmetszet, kerületről inkább.
Nekem a tövénél vastagabb.
14/20 anonim válasza:
Egyformán 4,5 cm vastag mindenhol.
15/20 anonim válasza:
Nekem egyforma, csak a makkomnal vastagabb. Viszont sztem a legtobb embernek a tovenel a legvastagabb.
17/20 anonim válasza:
Pont úgy mint a kilencesnek! Tövénél keskenyebb.
18/20 anonim válasza:
tövétől makkig vastagodik, nem kicsit. :D
19/20 anonim válasza:
Kb egyforma. Csak egy picit vastagabb a közepénél. De nem izgat mert átlahon felüli igy is nimcs miert aggodnom
20/20 anonim válasza:
Halacskaaa.
Tövénél vékonyabb,közepén vastagabb, makk alatt szintén kicsit vékonyabb, és a makkom az forma forma lehet a közepével.
Az alakja miatt neaggódj, használni tanuld meg.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!