Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolják a pasik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a pasik, hogy ez izgatja a nőket?

Figyelt kérdés
Miért gondolják, hogy izgató, ha a farkukról küldenek képet vagy mutatják hogy maszturbálnak? Csomó ilyen privit kapok, de nem hiszem el, hogy van nő, akit ez tényleg érdekel és izgat.
2017. júl. 26. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy leírta szépen, hogy a véleményemet szeretné kérni, de nem volt tolakodó, arra válaszoltam. Kéretlenül még sose kaptam itt farokfotót. Ismerkedésnél meg belefér az ilyen képek cseréje.
2017. júl. 27. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom én sem. Mert himsovinszták? Ráadásul a nök legtöbbjének nincs is hüvelyi orgazmusa, igy irreleváns egy pénisz. Inkább a nyelvükröl küldenének 😁
2017. júl. 27. 09:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert számukra az izgató és abból indulnak ki, hogy ha nekik izgató, akkor a csajnak is az biztos.
2017. júl. 27. 09:20
 14/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Volt egy esetem, amikor az ürge véleményt akart a kinézetérő (arca). Küldi a kepet, megnyitom. Ott a kis admirális... Fél napot sírva röhögtem.

Egyszerűen annyira vicces volt hogy valaki ilyen nyíltan felválalja hogy egy f¤sz.

2017. júl. 27. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Főképp korosztály függő,gondolom tizen,huszonéves kisfiúktól kapod ezeket a gyerekes képeketvés nem érett férfiaktól.?

Meg sokan azt hiszik ettől lesznek férfiak,hogy a férfiasságukat mutogatjág alpári módon és gondolják hogy a lányok többsége erre izgúl.

Én ha nőktől kapnék fotót a nemiszervükről biztos közönségesnek tekinteném.

2017. júl. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!