Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti tényleg szerettek arra ébredni hogy a párotok éppen a szájával elégít ki vagy ez csak mese?
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 00:55
12/21 anonim válasza:
Én soha demmilyen korulmenyek kozott nem szeretek felébredni
16/21 anonim válasza:
Lehet, hogy csak én vagyok éber alvó, de mire valóban hozzám ért volna, mindig fölébredtem.
17/21 anonim válasza:
mind a ketten lassú és durcás felkelők vagyunk, mi nem ebbe az irányba nyomjuk.
HA hétvége van, kipihentük magunkat, visszafekszünk az első vizelés után, akkor jó egy menetet lenyomni, de teli hólyaggal engem felkelteni így nem lenne jó ötlet.
18/21 Tiboo Martino válasza:
Az egyik legnagyobb vágyam volt, de nem adatott meg ez a kiváltság. Biztos imádtam volna alapból, meg azért is mert ez az egyik legnagyobb bizonyíték arra, hogy őrülten kíván a másik.
19/21 anonim válasza:
Változó, ha már nagyjából kipihent vagyok akkor kellemes ébresztő, de ha még nagyon fáradt vagyok akkor nem lelkesít fel, hogy felébresztenek.
20/21 anonim válasza:
Én igen! Számomra nagyon jó érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!