Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor, hol szoktaktok maszturbálni? 18/F
Figyelt kérdés
Azok, akik még szülői családdal élnek, hol és mikor szoktak kényelmesen, rendszeresen önkielégíteni?
Gondolok itt a múltbéli kamaszkorra is.
Nálam egyelőre az esti, fürdés utáni recska működik.
2017. júl. 24. 23:00
1/11 anonim válasza:
Mi közösen szoktunk a családdal. Ez nálunk ilyen közösségépítő tevékenység.
3/11 A kérdező kommentje:
Valóban, kimaradt az a része a kérdésnek, hogy single player élményre gondolok...
2017. júl. 24. 23:06
4/11 A kérdező kommentje:
#2 Ezt a megoldást sosem értettem :D
A végeredményt azt hova teszed?
2017. júl. 24. 23:09
5/11 anonim válasza:
Pedig nekem is, este az ágyban jön be a legjobban, néha a fürdőkádban. 20L
6/11 anonim válasza:
Éjjel, amikor mindenki alszik. A gec!nek pedig van egy külön rongyom amit berakok az ágy alá miután végeztem. :D
7/11 A kérdező kommentje:
#6 Az nem büdösödik be nagyon reggelre? :)
2017. júl. 25. 09:43
8/11 anonim válasza:
Amíg a családdal laktam (19 éves koromig), akkor is a legváltozatosabb helyeken csináltam. Ha egyedül voltam otthon, bárhol megtehettem, ha a többiek is a lakásban voltak, akkor inkább a fürdőszobában vagy a saját szobámban volt rá módom. (Soha nem nyitottak be olyankor - szerencsére...) De házon kívül is gyakran megesett, így nem kellett mindig otthon, meg amúgy se volt rendszere: nem szerepelt a napi programomban, hogy mindig azonos időben csináljam.
9/11 anonim válasza:
én még most is akkor csin ha kanos vagyok főleg hajnalbann de este is vagy napközbe
Buktam már le közbe de megbeszéltük
A cuccot utána mindig lemosom
10/11 anonim válasza:
Szobámban paplan alatt, zuhanyzóban, de volt már h a medencében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!