Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek egy nap, vagy hét alatt több partnerrel? Hány partner volt és mennyi idő alatt? Hogy jött össze?
Saját + partnerek korát és nemét is írd meg.
Ha nem mered leírni a dolgot, mert félsz a többiek leszólásától, akkor priviben is lehet...
Az okoskodók kíméljenek!
Már írtam máshová, ide is leírom.
25 voltam, és egyszerre volt 2 20 éves srác, akikkel jártam olyan 3 hétig.
Délelőtt átjött az egyik, szexeltünk (vele ez volt az első és utolsó szex). Aztán elment haza, fél óra nem telt el, és jött a másik. Vele is lefeküdtem.
Tapasztalatlanok voltak és gyorsak, én meg úgy éreztem, hogy a 2 nem ért egyet, így felhívtam a régi exem (28 éves volt akkor), hogy nincs-e kedve átjönni (tudta, miért hívom, mert össze-összejártunk és nem kellett 2x mondani, jött és keféltünk.)
Nem sokkal utána ismertem meg az előző exem, onnantól lezártam az ilyen dolgaim, már nem történnek rég ilyenek.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!