Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van ez?
Figyelt kérdés
Szerepjátékban mindenki akivel játszottam azt mondja én vagyok a legjobb. képcserébe is belemennek, és még ott is jó vagyok állítólag. Mégis ha találkozni akarok, senki nem akar. Már nagyon csalódott vagyok ez miatt.2017. júl. 24. 08:33
12/22 A kérdező kommentje:
40, de ez szerintem mindegy a kérdés szempontjából. Vagy arra gondolsz, hogy csak szivatnak?
2019. jan. 30. 21:34
13/22 Bummer válasza:
Mert nagyon soknak csak ennyi kell bármit is mondanak.
Kicsit ki élik maguk aztán "lenyugszanak".
Ilyen fordítva is előfordul.
S persze néha olyan is akivel személyes is.
14/22 anonim válasza:
Mert aki szerepjátékozik, az nem akar, nem is fog találkozni, az a fantáziálásról szól. Aki meg talizni akar, az nem fog ilyen marhaságokkal foglalkozni mint a szerepjáték.
Amúgy meg többségébe pasikkal írogatsz, akik csajnak adják ki magukat és facés,vagy netes képeket küldenek.
15/22 anonim válasza:
Ennyi idősen már ismerhetnéd minimálisan a nőket. Attól hogy te azt hiszed, hogy 2 mondat után már sínen vagy a csaj ágyába, neki elég lehet az is hogy így fantáziálgat, maszturbál egyet és kész. Csak ugye a pasik azt hiszik hogy ha már rájuk mosolyog egy nő, esetleg válaszol nekik itt privátban, akkor hú ez dugni akar velem. Nem akarnak minden idegen pasit felengedni az ágyukba...
16/22 anonim válasza:
Már maga az a kifejezés, hogy te vagy a legjobb, még akkor is ha tudod magadról, hogy csúcsszuper vagy, tudhatnád, hogy hazugság. Ilyet a lány csak akkor mond, ha a férfi egójára akar játszani
17/22 anonim válasza:
Szerintem azért, mert sokan egy ellaposodott kapcsolatba vannak és keresik az izgalmat, de megcsalas nélkül
18/22 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy én vagyok a legjobb... Messze nem. De többen is írták, hogy én vagyok a legjobb azok közül akikkel eddig próbálták.
2 mondat után? 😅 van akivel több mint 6 hónapot játszottunk, beszélgettünk.
Lehet tényleg naív vagyok. 🤔
2019. aug. 14. 08:49
19/22 anonim válasza:
Jó de míg te pár kedves levélváltás után úgy gondolkodsz, hogy uh ha ügyes leszek ebből szex lesz, addig ő lehet csak tényleg beszélgetni akar. Aztán ha erőlteted a találkozót akkor meg eltűnik. Mert ő lehet csak beszélgetni, barátkozni akart, de ha egy pasi erőlteti a talit a szex téma után, egyértelmű hogy nem barátkozni akar vagy ilyesmi, hanem dugni.
20/22 anonim válasza:
"Lehet tényleg naív vagyok. 🤔"
Ha tényleg 40 éves vagy, akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!