Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gaz ha csak igy tudok szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha csak igy tudok szexelni?

Figyelt kérdés
Ferfi vagyok. Csak ugy tudok elmenni szex kozbe ha kiveszem, magamnak verem 1-2percig es vissza rakom, húzok parat meg a paromba es elsulok. Se a baratnom kezéről se a puncijatol nem tudok elmenni, pedig izgat, de a peniszem nem kap olyan ingyért. Nagyon gaz ez igy?
2017. júl. 24. 05:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
En el tudok menni punciba. Ha elotte ra Segitek kezzel magamnak. Ha o csinalja ugy nem... mert nem csinalja olyan gyorsan meg erősen vagy nem tudom.. neha tul lehúzza akkor faj is... de szerintem en is kikeszitem ezzel ot.... tenyleg mar nagyon sok mindenre gondoltam, nem tudom hogy lehetne... engem az se zavarna ha en nem megyek el, lovára nem erdekel engem ennyire ez a dolog egyébként.szeretem csinalni, de nem az a lényeg h elmegyek e vagy nem.
2017. júl. 24. 12:17
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem lovára, * kvara. Telefon...
2017. júl. 24. 12:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Fektesd hasra zárt lábakkal. Te feküdj rá és a térdeid legyenek terpeszbe. Dugd be neki, nyomd tövig és így mozogj vagy csúszkálj előre-hátra a $eggén. Esetleg jobb karral karold át és fogd meg a bal mellét a bal kezeddel pedig a hasa alatt nyúlj be és fogd a punciját. Dugd meg így. Neki is tetszeni fog.

34F

2017. júl. 24. 12:35
 24/25 anonim ***** válasza:

amúgy amit az utolsó ír, van benne valami. Ha zavar az ő technikája, akkor 100% vedd át az irányítást. Legyen kikötözve vagy bármi, és akkor a saját tempód, saját vágyad a lényeg.

Amúgy mint írtam, fejben dől el, ha rágerjedsz valami fantáziára és azt átéled a pároddal, hidd el, nagyon hamar el fogsz sülni.

2017. júl. 24. 13:04
 25/25 anonim ***** válasza:

ma 13:04

A stimuláció sosem mindegy, kivéve ha annyira izgató a dolog h nélküle is elmész, de egy tapasztaltabb embernél ez már sajna nem elég.

2017. júl. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!