Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnek bombazo baratnot? 24 f
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 20:06
11/16 anonim válasza:
Én meg attól kapok idegf@!zt ha valaki gyökér nem csak helyesen nem tud írni, de még értelmesen sem. Meg itt rinyál nő iránt és egy k@!va lépést nem tesz azért, hogy szerezzen nőt magának.
12/16 anonim válasza:
Hogy mondhatsz egy nonek olyat,hogy gyoker te orbitalis nagy PARASZT?
egyebkent aki ma 20:19 nel irt annak minden szava igaz!
13/16 anonim válasza:
Barátnőt sehogy, de egy-egy órára vehetsz magadnak. Egyébként nyilván nincs esélyed, ezt már a kérdésből levágni.
14/16 anonim válasza:
Átlagos pasiként csak sok-sok pénzzel!
Ingyen majd akkor ha pasiként olyan leszel, mint nőként az akit keresel! Hajrá!
15/16 anonim válasza:
WTF?
Most meglepődtem a vàlaszokon. Ez olyan rossz fényt vet a nőkre.
Én eddig csak bombàzókkal voltam!
Ami nekem bombàzó az lehet neked nem.
Vice versa
16/16 anonim válasza:
csak a kommentjeidet nézve azt mondanám, hogy nem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!