Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első alkalminál csók?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalminál csók?

Figyelt kérdés

Jövőhéten kipróbálhatom milyen egy Milfel a szex.

Jóval idősebb nálam, akár a fia is lehetnék és isten tudja hogy de meg fog történni.

Na most mivel sajnos nincs sok tapasztalatom ilyen téren így szerintetek számítani kell csókolózásra is vagy nem kell többet beleképzelni és csak ki kell nyalni, megdugni aztán heló?

Mivel több alkalmat szeretnék nem igazán akarom elrontani.

Nektek hogy ment ez első alkalommal?

2017. júl. 23. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én smároltam vele szenvedélyesen.
2017. júl. 23. 12:26
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nálam a csók alap a szexben független attól hogy alkalmi vagy komoly. 27/F
2017. júl. 23. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:

csak ez picit nekem olyan fura. A csókot mindig is picit intimebbnek tartottam és nem tudom elképzelni magamról hogy egy számomra érzelmileg közeli személlyel tegyem.

Na de ha ez kell hogy kihúzzam a bakancslistámról a dolgot akkor legyem.

2017. júl. 23. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Privátba leírhatnád ezt az egész történtet engem érdekelne hogy jött össze.
2017. júl. 23. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
okés
2017. júl. 23. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csókol meg azt hinném,hogy nem akar vagy kíván eléggé. Csók az ami beindít,szex közben is szükségem van rá. Símogatás,csók,ölelések,nélkül üresnek,ridegnek érezném az egészet,tuti hogy elküldenélek haza mielőtt bármi történne. :)

39/N

2017. júl. 23. 13:55
 7/7 A kérdező kommentje:
mondjuk ezt jó tudni:D köszi .:)
2017. júl. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!