Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves Tanárnőm mondta, hogy kikapcsolódott a melltartója, akkor most kikezdett velem?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 23:08
11/33 A kérdező kommentje:
huszas vagyok
2017. júl. 21. 23:28
12/33 A kérdező kommentje:
amúgy elvileg egyedülálló a nő, de 2 gyereke van...
2017. júl. 21. 23:28
13/33 anonim válasza:
Csak úgy odabökte,hogy:"Képzeld xy,kikapcsolódott a melltartóm.." ?
14/33 anonim válasza:
Ha húszas vagy, akkor meg mit bénázol?
15/33 anonim válasza:
" de 2 gyereke van..." Meg egy éhes puncija! Te tényleg nagyon béna vagy!! (Vagy valami baj van a pöpösöddel?)
16/33 anonim válasza:
Célzott rá hogy probalkozhatsz.
17/33 A kérdező kommentje:
igen, csak úgy mondta óra végén nekem, ez nem csoportos óra, csak én meg a tanárnő vagyunk a teremben
Nem mondtam rá semmit, csak mosolyogtam...mégis mit kellett volna tennem ? rögtön erre nem is lehet kapcsolni szerintem...
2017. júl. 21. 23:50
18/33 A kérdező kommentje:
miközben pakoltam a táskámba akkor mondta...
2017. júl. 21. 23:50
19/33 anonim válasza:
Legközelebb ilyen esetben őt pakold meg!
20/33 anonim válasza:
Ha dögös nő, akkor azt kellett volna mondanod, hogy "segítsek bekapcsolni?". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!