Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell állandóan ledegradá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell állandóan ledegradálni a nagy mellet?

Figyelt kérdés
D fölött mindenkinek lóg valamennyire, el kéne fogadni. Ez természetes, mivel súlyuk van. Miért kell olyanokat mondani rá, hogy gusztustalan tőgy, meg tejcsárda, stb? Most a kicsi a divat, vagy mi? Miért kell ilyen dolgokból divatot csinálni? Aztán mikor végre valaki azt mondja, hogy a nagy mell jön be neki, miért linkel be példának 2 szilikonlabdát?

2017. júl. 21. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, a legtöbb férfi, engem is beleértve, imádja a természetes nagy melleket. A szilikont viszont sokkal kevesebben. És vagyunk jópáran - szintén ide tartozom - akiknek meg a kis mellek egyáltalán nem tetszenek. És nem, nem lett divat a kicsi. Illetve az ezen az oldalon kapott válaszokból nem szabad túlzottan komoly következtetéseket levonni. Ja és, ha valaki netán azt mondja rá, hogy tejcsárda, az egyáltalán nem negatív:) Eléggé otrombán fejezi ki magát, de ez általában azt jelenti, hogy tetszik neki:)
2017. júl. 22. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne aggódjál, szidják a kis melleket is rendesen :) mi is megkapjuk a magunkét.
2017. júl. 23. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nagy mellek akkor legalább ennyire legyenek feszesek:

[link]

:)

2017. júl. 24. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagy melled van és fusztrál a világ? Na gyere hozzám, mellettem nem fog.
2017. aug. 15. 13:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem az se zavar ha lóg. Csak nagy legyen 😍
2017. aug. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!