Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha arról fantáziálok higy megdugom a keresztanyámat Ez baj?
Figyelt kérdés
Már volt olyan higy kivertem a melltartójára meg a bugyijára2017. júl. 21. 22:09
11/22 anonim válasza:
Akkor keféld meg! Itt az alkalom! Hatolj belé!
12/22 anonim válasza:
Adj neki csődör!
Addig hozok popcornt. :D
14/22 anonim válasza:
Hány éves keresztanyád? És hogy néz ji?
16/22 anonim válasza:
Oszt milyen bugyit hord? Honnan vetted? Nunifoltos volt?
17/22 anonim válasza:
Nem olyan szerepel az agyadban ami tabu lenne mint pl testvér v anyai státusz. Az én keresztanyám nem jó nő, de az én fejemben anya státuszban van. Ő a második-harmadik anyám. Nálad ez gondolom másképp megy.
Viszont szerintem azért izgultál őrá mert nem vagy más nő közelében. Bajnak nem baj, de sok gondod adódhat belőle. Viszont jobban járnál ha más nőnél próbálkoznál.
18/22 A kérdező kommentje:
Na tegnap este megtörtént
2017. júl. 22. 08:50
19/22 anonim válasza:
Kamuzol. Akkor nem csak így írnád, hogy na tegnap este megtörtént.
20/22 A kérdező kommentje:
De tényleg tegnap este bementem hozzá aludt és bedugtam neki
2017. júl. 22. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!