Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utszeli prostival hogy szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utszeli prostival hogy szoktak milyen pozba kozosulni ha valaki gyalog megy?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja úgy a kevésbé csinosak is jónak tűnnek.
2017. júl. 20. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon szépen fogsz kinézni. Kockás pléd a hónod alatt, piknik kosár a masikban és vidáman gyalogolsz egy útszéli igénytelen kóteros hulladékhoz kefélni 4000 ért :D
2017. júl. 21. 00:00
 13/17 A kérdező kommentje:

10 es te mit szivtal? szerinted egy prosti szivesen le akar terdelni kutyaba a gazba?

12 es pontosan igy kepzeltem el.. annyi kulonbseggel h nezzen azert ki valahogy

2017. júl. 21. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sosem tudtam elmenni útszélinél mert az óvszer meg a hülye sikosítójuk meg a teljesítménykényszerük hogy nem érnek rá, meg hogy ha nem mész el 5 percen belül akkor felárat számol fel stb... Szexuális szolgáltatást veszel de ahhoz kell a nő leleke és személyisége is, vagy lagalább hagyjon élvezkedni. De ez nem igazán jön össze. Szerintem érdemesebb szobáshoz menni. Amikor ott voltam az intim volt és nagyon jó igaz nem olcsó.
2017. júl. 22. 00:43
 15/17 A kérdező kommentje:

oke h nem tudtal elmenni de meg mindig nem tudom h milyen pozba kell lehet tolni...

az alapkerdesnek amit feltettem a kozelebe nem jarnak a valaszok.

milyen pozban megy a kozosules auto nelkul?

2017. júl. 22. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem mennek el ha nem autóval vagy.

Max ha motorral akkor cumira.....de gyalog el fog hajtani.

2017. júl. 22. 23:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Ó bazzz!... A póz érdekel? Előbb talán azzal a kérdéssel foglalkozz hogy hogy jutsz ki a bevezető utakhoz ahol állni szoktak. :D

Mellesleg a pózra is kaptál választ. Általában hátulról a kocsira támaszkodva vagy a hátsó ülésen csakúgy mint bármilyen nőnél, viszont dolgozni nem szeretnek ezért te fogsz mozogni. Amúgy meg minden a pénzen múlik felárért sokmindent megcsinálnak. Amúgy meg jobb ha tőlük kérdezed mert hiába szoktak valamit megcsinálni ha pont az az egy azt nem csinálja!

2017. júl. 23. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!