Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok igy napközben is masztizni? Vagy csak este?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 14:29
1/13 anonim válasza:
reggel, napközben (akár otthon, akár munkahelyen), délután hazaérve (5-6 körül), akár este
amikor kedvem jön rá és van alkalmam
2/13 anonim válasza:
Napszaktól függetlenül szoktam,ahogyan szexelni is,hiszen ezt a vágy irányítja,nem a sötét vagy a világos.:)
3/13 anonim válasza:
Volt már rá példa, de azért azt nem mondanám, hogy "szoktam".
4/13 anonim válasza:
Masztizni már nem igen, inkább kefélni, azt is napszaktól függetlenül
5/13 anonim válasza:
Nem napszakhoz van kötve. Mikor már nagyon tucsog és bizsereg, keresek egy zugot és bumm. :D este otthon azért jobb, mert nyugodtabb, több az idő és a lehetőség.
7/13 anonim válasza:
Hogy?
"zoktatok igy napközben is masztizni?"
Nem magyaráztad meg, hogy hogyan?
Így nem világos mire gondolsz és mi a kérdés?
8/13 anonim válasza:
Egyszer a buszon, nagyon összeért a combom, egy magas- izmosabb pasival. Reggel volt 5 körül és elég sötét. Láttam, hogy matat az ölénél. A franc sem gondolta miért, később rájöttem. Elsőre felhúztam magam rajta, de vegülis bóknak vettem. Kicsit jobban hozzásímultam és ő befejezte a kis műveletet. A hangaja, az az elcsukló kis ohhh is tetszett. Bármilyen undorító is volt, hogy kiverte a testem érintésére, bele a gatyájába. Annyira igzató is.
9/13 anonim válasza:
Napközben ritkábban fordul elő. De jövőhéttől csak este tudom csinálni - meló lesz. Oh f#k.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!