Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. 1. Ki elvezne ha egy középkorú férfi uralkodna felette? .2. Szexben vagy életben is? Kort is
És milyen az a pasi, aki bejön? ;-)
Vagy inkább milyen, aki nem jön be?
Igen 2 és jó kérdés.
Az a baj hogy jó pár olyan nővel beszélgettem aki szeretett volna de aztán a végén az élő találkozóra nem vagy ritkan került sor. Pedig képcsere is volt és nem 2 űzi után találkoztunk. Hetekig hónapokig leveleztünk.
Nem értem miért lehet ez?
Talán a lányokat csak fejben izgatja előben nem?
Sosem találok normális férfit.
Már alap lett,hogy a nőt alázzuk, uralkodjunk felette, parancsolgassunk neki. És a nők 98%-a ezt élvezi. Hát ba#meg ezt nem gondoltam volna.
19/L
Ha le írod nekem esetleg privátban is hogy hogyan képzeled el az életben és a szexben való uralkodást meg mondom hogy Tetszene e vagy Sem. Azért vannak határok pl család és barátok előtt nem égetjük be a másikat. Illetve nem okozunk látható maradandó sérülést pl kék zöld foltok vér aláfutás stb. Illetve az uralkodás nem azt jelenti hogy rá erőszakolom a másikra Csak azért is alapon amit nem akar. Ennyi.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!