Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akinek nem kilővel hanem csak kifolyik élvezeskor?
Figyelt kérdés
Szóval láttam olyat hogy tök messzire kispriccel és olyat is hogy kifolyik.Ez mitől függ? Orgazmustol vagy ember függő?2017. júl. 19. 10:38
3/11 anonim válasza:
Nem tudom mitől függ de nekem van amikor így van amikor úgy 22F
4/11 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, és olyan eset is.Függ attól is, hogy mikor csináltad utoljára. Értelemszerűen, ha pár napot kihagysz, akkor jobban spriccel. De ha valakinek mindig csak kifolyik, az sem kóros állapot (pl. ugyanúgy lehet gyereke, a nemzőképességet nem befolyásolja), olvastam valahol.
5/11 anonim válasza:
Nekem is csak folyik,Az orgazmus teljes,de a lövellés elmaradt már,mivel 55 éves vagyok
6/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon ritkán spriccel csak, és egy vagy két adag max. Általában inkább csak kifolyik. 23/F
7/11 anonim válasza:
Nekem talán a spriccelés felé billen a mérleg, de folyni is szokott. Függ attól, hogy mennyi ideje csináltad utoljára és, hogy mennyire vagy felizgulva.
23/f
8/11 anonim válasza:
Nagyon ritkán spriccelek, ha már több idő eltelt az utolsó orgazmus óta, és nagyot élvezek. Akkor is általában egy-két lövés után a maradék kifolyik. Rendszeres orgazmus esetén általában csak kifolyik, vagy rövidebbeket köp. :)
9/11 anonim válasza:
Gyenge orgazmusban csak kifolyik. Illetve lehet még prosztata gyengeség is de ez utóbbiban nem vagyok biztos.
10/11 anonim válasza:
Az ejakulátum egyik összetevője egy olyan anyag, ami a spermát "alvadtá" teszi néhány percre. Ezzel biztosítja, hogy a méhszájnál maradjon a cucc. Akinek a spermájában több van ebből, az nem spriccel, mert sűrű az anyag. A második-harmadik menetnél már nem marad, csak a prosztata váladék, az hígabb, lehet spriccelni. Az izgalommal párhuzamos a prosztataváladék termelése, ami hígítja a spermát, tehát a nagyobb élvezéssel együttjárhat a spricc.
Lányok,ha tehát a fiú nem spriccel, az lehet alkati kérdés, de ha igen, akkor büszkék lehettek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!