Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, azután is ugyanolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, azután is ugyanolyan férfinek tekintenétek a srácot, akit megdugtatok felcsatolhatóssal, mint a játék előtt?

Figyelt kérdés

2017. júl. 19. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
engem rendszeresen megszokott dugni igy a baratnom igaz ő talalta ezt ki nem én szeret kemenyen megdugni es kozben csapkodni a pitsam, jol megalaz ezzel nagyon izgi, de attol meg ferfikent tekint ram csak ő domina tipus es szeret megalazni.
2017. júl. 21. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
ja es szerintem semmi koze ennek a melegekhez, en azert engedem ezt mert nagyon izgi hogy egy nő teszi ezt velem es igy megalaz, viszont ferfival semmi penzert nem dugnek sot homofob vagyok.
2017. júl. 21. 13:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szoktuk csinálni. Imádom!

Teljes mértékben férfiként tekintek rá!

2017. szept. 24. 14:13
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Persze!Miért ne? Csináljuk, és szeretem ha bugyit, szoknyát vesz fel, helyezkedik, és megdugom. Közben én vagyok a macsó pasi, ő a csajom. De ettől még ugyanúgy szeretem!Sőt!
2017. szept. 24. 20:43
 15/16 anonim ***** válasza:
26%
14-es: ez undorító :D
2017. okt. 6. 19:05
 16/16 Gabipasika ***** válasza:
14-es. Egy ilyen akció minden vágyam... 38/F
2020. nov. 12. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!