Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha a barátom nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom nem akar velem szexelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

21 éves lány vagyok,a barátom 31 éves. 8 hónapja vagyunk együtt. Eleinte minden nap szexeltünk,legalább kétszer,viszont két hónap után ez megváltozott... Mostanában,ha heti három alkalommal összebújunk egy kicsit,akkor már sokat mondok. Az elmúlt hónapban volt olyan is,hogy öt naponta volt szex és nem csak azért esik rosszul ez,mert kívánom Őt,hanem azért is,mert félek,hogy mi van,ha már nem tart annyira vonzónak,mint az elején,nem kíván és uncsi vagyok neki? Beszéltem már vele erről és azt mondta,hogy csak fáradt,egész nap dolgozik és mivel komolyan együtt vagyunk és együtt is élünk,ezért úgy volt vele,hogy nem ez a legfontosabb dolog. Én ezt értem és jól is esett valamilyen szinten,viszont az elején ugyanennyi munkája volt,mint most és ez nem volt probléma. Ő egy csodálatos ember és nagyon szeretem,nem akarok semmit erőltetni és nem akarom,hogy emiatt rosszul érezze magát,viszont jó lenne többet szexelni. Nem fogom meg csalni emiatt,magától értetődik,annál jobban szeretem. Miért lehet ez és mit tegyek?

2017. júl. 17. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a barátod valószínűleg tényleg csak fáradt. Az együttlétek ritkulása teljesen normális egy párkapcsolatban, főleg ha együtt is éltek. Főleg, ha a férfinak kimerítő a munkája. Egy 31 éves férfitől egyébként a heti 3 alkalom teljesen normális. Egyébként kicsik nagy köztetek a korkülönbség is. Egy 21 éves fiatal nőnek teljesen máshogy működik a teste, mint egy 31 éves, középkorba lépő férfinak. Elfáradt, ilyen egyszerű. Aki meg azt mondja, hogy így hazudik, meg úgy hazudik, az vagy simán rosszaindulatú vagy még nem dolgozott le életében napi 8-10 órát, heti 5-6 napban.
2017. júl. 18. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:

na mi lesz majd, ha házasok vagytok... amúgy ez normális, főleg 30+ korban, inkább a minőség mint a mennyiség, egy jó kielégítő szex sokkal jobb, mint a gyors kufirc minden nap.

Amúgy ami nálunk feldobja a szexet, mikor kezd laposodni, ha valami újat kipróbálunk. Egy új fétish, egy új fantázia, egy új szerepjáték, egy új játék. Annyi minden van, elég csak fellapozni a káma szutrát, vagy kreatívnak lenni azzal, hogy "na ezt ki akarom próbálni"

Ha zavar téged ez, akkor dobj be valami újat az ágyban, beszélj vele valami új fantáziáról, próbálj ki valami újat (és ne őt piszkáld, hogy tegye oda magát, hanem te találj ki valamit).

Ha bejön a dolog mind a kettőtöknek, akkor hetekig nem tudtok leszállni egymásról.

2017. júl. 18. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

A fáradtság megöli a szexuális vágyat. A srác szedjen multivitamint te meg flangálj előtte tangában és formáld ki az alakodat hogy álljon rá a cerka. Azt is kérdezd meg h mi izgatja őt benned és mi taszítja. Ezeknél állítsd be a mérleget megfelelően. A térdharisnya és a miniszoknya szexi. Ha a szex napirendi pont és rutin akkor régen rossz. Dugni nemcsak este lehet lefekvés előtt. Taperold többet a farkát, és húzd fel.

Küldj magadról pucér fotókat a mobiljára. (meg másolatokat nekem :D) Az felizgatja a férfit. Küldj neki obszcén sms-eket. Pl "Rád gondoltam, és teljesen benedvesedtem. Teljesen átázott a bugyim, kár hogy nem vagy itt hogy az arcodba tolhassam a puncim..."

stb.

2017. júl. 19. 00:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Nagyon köszönöm a válaszokat,de különösen az utolsó hármat! Teljesen igazatok volt! Ahogy elolvastam őket,megnyugtatott,így ma sokkal oldottabb voltam. Másrészről próbáltam sokkal tartalmasabban "kitölteni az időt",több mindent bele vinni és hogy őszinte legyek,a kapcsolatunk alatt ez volt eddig a legeslegjobb szex. :) Köszönöm,hálás vagyok! :)

2017. júl. 19. 02:33
 15/15 anonim ***** válasza:

ma 02:33

Részleteznéd hogy konkrétan mit toltál bele és hová? Mit változtattál amitől jobb lett? De konkrétumokat légyszi! Amúgy ha szemérmeskedés és szégyenlősködés nélkül tudsz pl nekem ide kellő részleteket írni az is segíti a szexualitáshoz való egészséges viszonyulásod fejlődését ezáltal természetesebben és fesztelenebbül tudod majd megélni ezeket és a kisugárzásod is a vonzóbb irányba tolódik el a gondolkozásod megváltozása okán és szexibb leszel.

2017. júl. 19. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!