Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori probléma másoknál is a megcsalás? Legtöbb kapcsolatomban előfordult, sajnos többnyire az én részemről. Ennyire selejt lennék vagy szimplán nem nekem való a tartós kapcsolat?
Ha a nő ilyenkor ócska ribi, akkor a pasi is ugyanaz ha ilyet tesz. Nevetségesnek tartom azt a felfogást, hogy ribantz csak nő lehet. (Persze tudom, gyakorin ez a szint)
Kérdező, szerintem fölöslegesen mész bele a kapcsolatokba, talán már kényszerből is, mert különben magányos vagy és úgy érzed, nem kellesz senkinek. Gondolkodj el rajta, hogy valóban szereted-e az aktuális párodat (valószínűsítem, nem), vagy csak a legkisebb kölcsönös vonzalmat kihasználva fejest ugrasz a kapcsolatokba (valószínűsítem, igen). Ha voltál már szerelmes, tudod, hogy akit szívből szeretsz, azt nem csalod meg, mert egyszerűen nem kívánsz mást, csak őt, minden porcikáját.
Szerintem nálad az a probléma, hogy nem szereted a partnereidet, csak hirtelen felgyúlt vonzalmat érzel irántuk, ami édes kevés egy kapcsolat életben tartásához. Amit tenni tudsz, hogy vagy felhagysz az egymásra halmozódó kapcsolatokkal (mert a kérdésből az jön le hogy volt már egy jó pár), vagy ha bele is mész, akkor ha érzed hogy nem működik, nem illetek össze, akkor még mielőtt mással összefeküdnél, szakítasz a pároddal. Ez így lenne tisztességes és elvárható, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!