Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakori probléma másoknál is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori probléma másoknál is a megcsalás? Legtöbb kapcsolatomban előfordult, sajnos többnyire az én részemről. Ennyire selejt lennék vagy szimplán nem nekem való a tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés
Félek már belekezdeni bármilyen kapcsolatba is, mert valószínűleg ismerem a végkifejletét.
2017. júl. 17. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha a nő ilyenkor ócska ribi, akkor a pasi is ugyanaz ha ilyet tesz. Nevetségesnek tartom azt a felfogást, hogy ribantz csak nő lehet. (Persze tudom, gyakorin ez a szint)

Kérdező, szerintem fölöslegesen mész bele a kapcsolatokba, talán már kényszerből is, mert különben magányos vagy és úgy érzed, nem kellesz senkinek. Gondolkodj el rajta, hogy valóban szereted-e az aktuális párodat (valószínűsítem, nem), vagy csak a legkisebb kölcsönös vonzalmat kihasználva fejest ugrasz a kapcsolatokba (valószínűsítem, igen). Ha voltál már szerelmes, tudod, hogy akit szívből szeretsz, azt nem csalod meg, mert egyszerűen nem kívánsz mást, csak őt, minden porcikáját.

Szerintem nálad az a probléma, hogy nem szereted a partnereidet, csak hirtelen felgyúlt vonzalmat érzel irántuk, ami édes kevés egy kapcsolat életben tartásához. Amit tenni tudsz, hogy vagy felhagysz az egymásra halmozódó kapcsolatokkal (mert a kérdésből az jön le hogy volt már egy jó pár), vagy ha bele is mész, akkor ha érzed hogy nem működik, nem illetek össze, akkor még mielőtt mással összefeküdnél, szakítasz a pároddal. Ez így lenne tisztességes és elvárható, szerintem.

2017. júl. 17. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az, itt is tele van az oldal megcsalós kérdésekkel. Amúgy nem kötelező kapcsolatban lenni, tudom, hogy nagy a nyomás a társadalom részéről, hogy a felnőtteknek kell egy társ, de rohadtul nem muszáj belemenni. Keress inkább szexkapcsolatot vagy egyéjszakásokat, de ne tedd tönkre mások életét azzal, hogy folyton félrekefélsz. Akár nyitott kapcsolatban is gondolkodhatnál, akkor félre mehetnél és társad is lenne.
2017. júl. 17. 20:04
 13/14 A kérdező kommentje:
11 köszönöm a válaszod! Szépen körbe írtad mi is a helyzet velem..Ezt a hirtelen fellángolást érezhetem én mindig a nagy szerelemnek, közben pedig nem az csak jó azt hinni, illetve nem egyedül lenni.Egy kis idő elteltével, meg ott vagyok egy kihűlt kapcsolatban, a szakítás helyett meg az egyszerűbb utat választom. Sajnos igazad van, köszi.
2017. júl. 17. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha jól tippelek lány vagy. A megcsalás gyakoribb a társadalomban mint pl az autólopás. Az emberek tudnak rosszul választani. Senki nem készíti fel őket semmi ilyesmire. Szerintem van az az ember akit akkor sem hagy el az ember ha hibázik, és van az az életvitel ahol szinte ki lehet zárni azt hogy hibázzunk.
2017. júl. 19. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!