Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomat nagyon izgatja, ha pisilek, szereti nézni is. A bepisilést is imádja, ha kéri, néha megteszem a kedvéért, persze higiénikus módon. Engem nem izgat, közömbös. Érdekel, hogy miért izgat valakit az ilyen? Ez gyakori dolog? 23/ L
Engem is izgat és több partnerrel csináltam már.A pisiszex elég tág témakör,minden belefér és csak a képzelet szab határt.Hogy miért izgat ilyesmi sokakat?Pont azért,amiért másokat a kikötözés,az ökölszex,a szado-mazo stb.Nincs rá magyarázat,de nem is hiszem hogy a szexben bármit is meg kellene magyarázni,ami mindkét félnek jól esik azt csinálni kell és élvezni!Részemről azt tartom korrektnek ha elmondjuk a párunknak a furcsa vágyainkat,lehet hogy furcsán néz majd ránk,az is előfordul hogy kidob(saját tapasztalat),de semmiképp nem jó magunkba fojtani a vágyainkat.
A közömbösségről annyit,hogy most még az,de ez változhat,van olyan aki azért szereti meg mert rávezetik hogy mi benne az izgi!
Összességében pedig igen,gyakori dolog hogy ilyenek izgatnak valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!