Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom ki tudjon elégíteni?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt, és a szex nem olyan, mint ahogy gondoltam, hogy lesz.
10/9x előttem megy el, és hamar ráadásul. Van amikor elő veszi a következő óvszert, hogy csináljuk tovább, de van, hogy fel sem áll neki, hiába csókolgat. Ha feláll akkor meg puha, szoval ahh..
Mondtam neki, hogy mostmár csomót fogok kötni a farkara. De nem hatotta meg.
Kezd kissé zavarni, hogy nem tudok elmenni ezmiatt.
Van hogy utána kézzel kényeztet, de nem olyan jo mint ugye amúgy.
Mit tudok tenni, hogy tovább bírja?
2017. júl. 17. 07:56
11/14 anonim válasza:
Ha érzi hogy jön kapja el a jobbal a feje alatt és szorítsa,ballal meg zacsiját átfogva a töve alatt szorítsa ne engedje el fél percig aztán mehet tovább.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
Az nem gáz hogy én mondom meg neki, hogy csinálja.?
2017. júl. 17. 09:09
13/14 anonim válasza:
Nem nem gáz de a bal szorítás helyének utána kell olvasni mert az egy lényeges pont különben spricc..
14/14 anonim válasza:
mélyen a gátjánál kell egy pontot a belső faroknál nyomni megszorítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!