Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor veszítettétek el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor veszítettétek el?

Figyelt kérdés

Hány évesek voltatok? Hol történt? Hogy történt? Jártatok vagy csak egyéjszakás?

Leginkább történetekre lennék kiváncsi :) kort és nemet

Köszönöm a normális válaszokat, történeteket!

2017. júl. 16. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam, az első barátommal vesztettem el, neki is első alkalom volt. Nem nagyon éreztem semmit, de nem is fájt. Rossz emléknek nem mondanám a sok bénázás ellenére sem.

21L

2017. júl. 16. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, jártunk kb. 3 hónapja. Nála aludtam, jó volt az a 1,5 perc :D
2017. júl. 16. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

18/L vagyok

Én 17 éves voltam, ő 16.

2 hónapja voltunk együtt, és nálunk történt meg,megkérdezte, hogy szeretném-e, volt pici bénázás(:D) nekem iszonyatosan fájt, még a második alkalom is, azután viszont már jó volt, nem is kicsit :)

2017. júl. 16. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én 16 a srác 18 én akartam már nagyon a srácot annyira nem izgatta a dolog .. felkerült az óvszer felém hajolt minden előjáték nélkül próbálta berakni persze esélytelenül aztán mondta hogy hát ez nem megy ujjazzam meg magam aztán talán utána menni.. egy szar volt az egész utána azért megujjazott és hát sikerült behatolni de a legrosszabb élményem volt .. utána nem sokkal kidobtam a pasit később új barátom lett és azóta minden szuper
2017. júl. 19. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Párszor már válaszoltam itt ilyen kérdésekre (és mindig le lettem pontozva...) de leírom megint.

Én 18 voltam, ő 20. A fiúnál történt, akivel nem jártunk, csak barátok voltunk. Én szerelmes voltam/vagyok belé, de tudtam, hogy mire számítsak, tudtam, hogy csak egy éjszaka lesz. Annak ellenére, hogy mindenki mondta, hogy mennyire meg fogom bánni, így 5 hónappal később még mindig nem bántam meg.

2017. júl. 19. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 18 éves voltam, barátnőm 17. Nálunk történt, nyitott ajtónál, igazi előjáték nélkül. Eleinte fájt neki, de azóta is előfordul ez, ha nem ujjazom meg előtte. Ekkor már 3 hónapja kapcsolatban voltunk, azóta több mint egy éve már.

Igazából sokat próbálkoztunk előtte, de nem sikerült igazi behatolás csak 3. alkalommal sikerült. Igen, bénáztunk párszor, de azóta meg minden tökéletes, semmi problémánk nincsen.

2017. júl. 19. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:

én már sok mindent elveszítettem már: telefont, kulcsot, bizalmat, bicskát, táskát,fogadást, stb... ha jól emlékszem, akk először egy cumit veszítettem el fél évesen vhol az utcán

21/nem

2017. júl. 19. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!