Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Komolyan megfájdult a fejem.
De jó neked,hogy válogathatsz hatalmas problémád van.
19/L
Az első pasit nem szereted, csak rajongtal erte - felejtsd el
A masik pasi meg csak vigasz lenne ( ha egyáltalán lenne) - es nem is jon be Neked, ugyh ot is felejtsd el. Keress valami munkát, hobbit, onkenteskedj, kezdj sportolni - ne foglalkozz most a pasikkal.
Mi neked az átverés? Az ha továbblép a férfi, miután megkapott? Erre a legegyszeűbb képlet az, ha egy csajjal csak x hét/hónap után lett fullos szex, akkor ez csak akkor érte meg az erőfeszítéseketet, ha még utána x hétig/hónapig kezelgethetem/érzek kedvet ahhoz hogy kezelgessem. Tehát szándékai komolyságát tempó lassítással tudod ellenőrizni.
Egyébként meg férfiszemmel is érdekesebb az olyan nő, akiért versenyezni kell. Simán lehet, hogy a másik férfi is felbukkan, ha pl. látja facebookról, hogy egy másik férfival mostanában eljársz ide-oda.
5-ös látom megy a szövegértés....
Azt írtam ,le is írtam,hogy az első férfival NEM volt semmi köztünk (se szex,se semmi) ....
Látom sikerült felfogni a dolgokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!