Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ,akiben most nagyot csalódtam,nem voltunk együtt semmilyen módon se ,de én még őt szeretem. De van egy másik pasi is,akinek elméletileg szimpatikus vagyok. Nekem is tetszik valamennyire. De félek közel engedni,magamhoz. Mi van ,ha ő is átver? Meg ugye a másikat szeretem még mindig. Mit tegyek? Aki nem tud hasznos válasszal szolgálni ne írjon. Köszi előre is. Ha közelebb engedném az új pasit el tudnám vele felejtettni a régit?
2017. júl. 16. 09:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Komolyan megfájdult a fejem.

De jó neked,hogy válogathatsz hatalmas problémád van.

19/L

2017. júl. 16. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első pasit nem szereted, csak rajongtal erte - felejtsd el

A masik pasi meg csak vigasz lenne ( ha egyáltalán lenne) - es nem is jon be Neked, ugyh ot is felejtsd el. Keress valami munkát, hobbit, onkenteskedj, kezdj sportolni - ne foglalkozz most a pasikkal.

2017. júl. 16. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz túl sokat adni magadból, olyan férfinak, aki esetleg utána lelép, akkor ne feküdj le vele rögtön. Érintéseiből, viselkedéséből érezni fogod, hogy akarsz-e vele pár randi után egyre aktívabb pettinget. Ha meg ebben is türelmes, folyamatosan egyéb közös szabadidős programokra is jártok, akkor tutira nem csak párszor akar megfektetni, hanem kellesz neki barátnőként.
2017. júl. 16. 10:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem válogathatok,mert akit igazán akartam ,annak nem kellettem ,átvert. De most van egy másik aki ,kicsit tetszik,de nem merem közel engedni mivan ,ha ő is átver?
2017. júl. 16. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi neked az átverés? Az ha továbblép a férfi, miután megkapott? Erre a legegyszeűbb képlet az, ha egy csajjal csak x hét/hónap után lett fullos szex, akkor ez csak akkor érte meg az erőfeszítéseketet, ha még utána x hétig/hónapig kezelgethetem/érzek kedvet ahhoz hogy kezelgessem. Tehát szándékai komolyságát tempó lassítással tudod ellenőrizni.

Egyébként meg férfiszemmel is érdekesebb az olyan nő, akiért versenyezni kell. Simán lehet, hogy a másik férfi is felbukkan, ha pl. látja facebookról, hogy egy másik férfival mostanában eljársz ide-oda.

2017. júl. 16. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös látom megy a szövegértés....

Azt írtam ,le is írtam,hogy az első férfival NEM volt semmi köztünk (se szex,se semmi) ....

Látom sikerült felfogni a dolgokat!!

2017. júl. 16. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!