Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Lany vagyok, parommal kb 1 honapja fekudtem le (elvette a szuzessegem) de nincs orgazmusom, viszont baratomnak igen. Kezdek megijedni h mi baj van velem.2017. júl. 15. 23:09
1/6 anonim válasza:
Biztos a palid is szűz volt, és nagyon keveset tud a női testről.
Nyugi ha megfelelő partnered lesz fogsz te is élvezni.
Én imádom kicsinálni a barátnőmet, nincs szebb látvány mint amikor élvez egy csaj.
2/6 RRR válasza:
masztinál van?
ne valószínű,hogy veled van a baj
3/6 anonim válasza:
Nagyon kevés az infó. Egyedül sikerült már?
4/6 anonim válasza:
2,3 kérdésére mi a válasz?
Enélkül nem tudunk tovAbb menni..
5/6 A kérdező kommentje:
Még sosem próbáltam...
2017. júl. 18. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!