Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek mi a kedvenc szex pozicíótok és miért?
Figyelt kérdés
Nektek FÉRFIAK mi a kedvenc pózotok amikor szexeltek és MIÉRT mik az okai?
Nekem a misszionáris a kedvencem, de sokak szerint olyankor a nő nem mozog és csak fekszik mint a fa darab. Én azért szoktam mozogni, átkulcsolom a derekát a lábammal, néha próbálom mozgatni a csípőmet, de tényleg ilyenkor a pasi dolgozik sokat. Mégis ilyenkor a legjobb nekem, mert a csiklómat is picit dörzsöli és a teljes testével hozzám simul a barátom:)
L/18
2017. júl. 15. 21:46
1/6 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem,hogy 20 ev alatt buntettnem azokat akik szexelnek egymassal!!!
Abdul abdi udvozlettel!
2/6 anonim válasza:
misszionárius és kutya póz
de a lovagló is jó, ajánlom neked figyelmedbe, hogy ott is tudod izgatni a csiklódat :P
3/6 anonim válasza:
Misszionárius ,kutya, lovagló, pózok amik nekem nagyon bejön!
4/6 Heart of Darkness válasza:
Nem tudom a pózok neveit de nekem az egyik kedvencem amikor ülök valahol és az ölemben felém fordulva ül a lány, a másik pedig mikor hanyatt fekszik az ágyon vagy az asztal szélén és a nyakamba teszi a lábait.
5/6 anonim válasza:
lovaglás szemből és forditva mert csak pihenek és az a csodálatos látványban gyönyörködök :D de elég önző dolog volna ha csak ez volna a kutya pózt is nagyon szeretem ez a kedvencem mert itt meg lehet adni ami jár a missionárius is jo föleg ha karmolásznak és a hasamat simogatják ahwwww :P :S :S :S S: s:
6/6 anonim válasza:
Van vagy 20 féle. Gyere, megmutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!