Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Több lány is írta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több lány is írta, hogy sminkelt már ki fiút és lánynak is öltöztette. Hogy tüntettétek el a fütyijét?

Figyelt kérdés

2017. júl. 15. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Valami nagyon error van nálad. Szerintem ezen kéne gondolkoznod.
2017. júl. 15. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért érzik pasik kényszernek, hogy minden, lányoknak szóló kérdést kommenteljenek. Én a kedves és játékos lányok tapasztalatára lennék kíváncsi.
2017. júl. 15. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem te valami béna bzi vagy, akitől valaki bizonyítandó képet kért, vagy valamit, mert nem hitte el, hogy csaj vagy. És inkább foglalkoznál homoszexuálisokkal heterók helyett, mert azok egyfelől nem vágják le a töködet azért, mert kamuzol nekik, másfelől azoknál van is esélyed
2017. júl. 15. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Srác vagyok, ez nem titok, senkinek sem írtam mást.
2017. júl. 15. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
De áruld már el nekem, hogy mire jó ez!
 6/7 anonim válasza:
Én nem értem az előttem válaszolókat! Csak egy kérdést tett fel...mellesleg, egy kapcsolatban játszani is lehet egymással :) 15F
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatást. 😊
2017. júl. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!