Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mire gondoltok szerepcserés szex közben?
Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 14:02
1/8 anonim válasza:
"De jó lenne, ha lenne egy igazi férfi mellett, aki inkább engem dugna."
3/8 A kérdező kommentje:
Nyilván te nem dugsz pasit. 😊
2017. júl. 15. 14:24
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, még nem szexeltem, de azért meg#ni nem d#nám meg a barátomat. Nem azért,mert férfiatlannak tartanám,ha erre kérne a barátom, de 100%,hogy fájdalmat okoznék neki, rosszul csinálnám és nem tudom elképzelni magam irányító szerepben ilyen esetben semmiképp.Csak a prosztata masszázst vàllalnám be, de az nekem is tetszene.
19/L
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon cuki vagy, szerencséje van veled. 😊
2017. júl. 15. 14:36
6/8 anonim válasza:
Hosszas kérlelés után az exemet elégítettem ki vibrátorral... nagyon élvezte még ilyet sosem élvezett.
De megfogadtam, hogy ilyet, soha többet nem teszek. Nem tudtam már rá utána, férfiként tekinteni.
Nekem, nem jött be.
7/8 anonim válasza:
4#-es vagyok. Kérdező, nekem nincsen barátom csak feltételezés volt,hogy valószínűleg így cselekednék ez a véleményem.
8/8 A kérdező kommentje:
Megértem a távolságtartást, ne félj, nem írok többet.
2017. júl. 15. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!