Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondasz véleményt a mellbimbómról?
Figyelt kérdés
Privátban küldök képet,kíváncsi vagyok,milyennek találja egy férfi,itt pedig anonim módon megtehetem,hogy megkérdezem.2017. júl. 14. 03:50
12/17 A kérdező kommentje:
2-es kommentelő :
mi az erkölcsös és mi az erkölcstelen ? Az,hogy mi erkölcsös és mi nem,azt ki határozza meg és fekteti törvénybe ? Az erkölcstelen mihez képest erkölcstelen ? Az erkölcsös miért erkölcsös,mitől lesz erkölcsös ? Ki mondja ezt meg ?
Ja,hogy te ?
Ez nem az én problémám,hanem a te problémád.
Nekem senki nem mondja meg, hogy mi az erkölcsös és mi nem, mert a te kommented például erkölcstelenül unintelligens.
Pont olyan,mint amiről te is beszélsz, csak te a sorok között rejted el nemes éned.
Néhány sor, mégis mennyi mindent el tud árulni magáról az ember, akaratlanul is.
Ezek után el lehet dönteni, kettőnk közül kinek vannak problémái magával.
Én jól vagyok.
Köszöntem.
2017. júl. 14. 18:34
13/17 anonim válasza:
Ne idegeskedj kérdező! :)
Nem kűldted a képet, pedig érdekelt.
14/17 A kérdező kommentje:
most küldtem
2017. júl. 14. 22:05
16/17 anonim válasza:
Ha aktuális még a kérdésed akkor szívesen megnézném és véleményezném én is! F.
17/17 anonim válasza:
Ha aktuális még küldhetsz nekem is értékelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!