Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valamikor bármilyen nemi betegségetek?
Figyelt kérdés
Gomba, vagy bármi? Csak kíváncsiságból.2017. júl. 13. 20:05
1/4 anonim válasza:
Hüvely gombám volt egyszer antibiotikumtól.
2/4 anonim válasza:
Igen volt. Én egy meleg srác vagyok és szopiztam egy pesti sracot. Rá két vahy 4 hétre a honom alatt csomók jottek ki ami elmúlt kb 3het alatt nagyon bepánikoltam de nem mertem dokihoz menni. Haarom honapra újból előjott de az mar hamar elmúlt aki tudja mi volt az irjon. Nem aids mert voltam szűrő vizsgálaton. Ez kb 12 éve volt
3/4 anonim válasza:
Nekem is antibiotikumtól gomba a péniszemen, Canesten 2 nap alatt meggyógyította, pedig eléggé fájt és beszűkült a fitymám.
4/4 anonim válasza:
Nekem is gombám volt.
Szinten antibiotikumtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!