Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rávenni egy idős hölgyet a szexre?
Kb. 1 hónapja költözött a szomszédba egy idős(kb. 60 éves) hölgy, aki nekem nagyon tetszik.Szeretnék vele lefeküdni csak attól félek, sértésnek venné a közeledésem.Vagy hogy őt már nem is érdekli a szex.
Esetleg túl fiatalnak tart.
Egyébként egyedül lakik.
Lehet esélyem nála?
Kérek mindenkit hogy csak olyan válaszoljon aki tud értelmes választ adni.Tudom hogy az unokája lehetnék, de nekem akkor is nagyon tetszik.
22/f
Köszönöm a válaszokat!Igen vannak gyerekei.
Egyébként arra gondoltam hogy megpróbálok bókolni neki és a tudtára adom hogy számomra igen is vonzó, és kívánatos nő.
Ami igaz is.Nem igazán tudom elhinni hogy már 60 éves.A munkahelyen vannak nők akik 10-15 évvel fiatalabbak mint ő, de azok nála sokkal idősebbnek néznek ki.Nem tudom hogy csinálja.
Remélem egyszer sikerül lefeküdnöm vele. :)
Bizony előfordul, hogy egy 60-as hölgy a fiatalokat meghazudtoló kinézettel rendelkezik. Nekem is naponta súlyzóznom, bicikliznem, futnom kell, hogy a szerencsésebb génekkel rendelkező 55 éves feleségem mellett kinézzek valahogy. :-))
Nos, kérdező, a nőknek nem forog minden gondolata a szex körül. 40 fölött még annyira sem. Egy 60-as hölgy libidóját max a szerelem tudja felkorbácsolni. Ha el tudod érni nála, hogy beléd szeressen, nyert ügyed van. De semmi esetre se bókkal indíts. Bókokkal tele van a bugyra, elhiheted, és baromira unja már, hogy minden kan ezzel akar beférkőzni a bugyijába, és hogy mindenki a TESTÉT akarja megölelni. Ha valóban akarsz tőle valamit, akkor neked a lelkét kell megölelned.
Hát #16-os, rendesen elvezted a kedvem tőle.:(
Nem akarom hogy a szexnél több legyen köztünk.És kicsit elgondolkodtam hogy mi van ha ő rendes társat akar, nem pedig egy dugópartnert.És ha tényleg társat akar, akkor meg biztos hogy nem ilyen fiatal srácot.
Most nem tudom mi legyen.:/
Úgy veszem észre hogy néha kicsit feszült.Reméltem hogy talán ezzel a benne lévő feszültséget is tudom valamilyen szinten oldani/enyhíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!