Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élveznek el hamar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élveznek el hamar a fiúk szexnél?

Figyelt kérdés
sajnos eddig minden pasi akivel voltam pár perc alatt elélvezett és nem tudom élvezni kellően a szexet :S minden pasi ilyen vagy csak én fogtam ki őket? Mi lehet ennek az oka?
2017. júl. 12. 12:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem annyi ideig tart, amíg a lány el nem élvezett elégszer ahhoz hogy úgy érezze nem akar több orgazmust. Mivel eddig még egyszer sem csináltam gumival, még ha akarnám se élvezhetnék el előbb, mint a partnerem, de szerencsére nem is vágyom több orgazmusra. Elég a végén egy hatalmas.
2017. júl. 12. 12:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert a természet arra törekszik, hogy az örökítőanyag minél hamarabb átadódjon és a megtermékenyítés lehetőleg biztos legyen.

Szaporodási szempontból az a normális, ha a férfiak a mindenféle érzéki ingerek hatására minél hamarabb ejakuálnak. Vannak akik - állítólag- tudják ezt szabályozni, van aki egyes nőkkel nagyon nehezen jut a csúcsra

Én ez utóbbi hátrányát tapasztaltam inkább csak meg. Mindkettőnknek hámsérüléseket, kimerültséget és kedvetlenséget okozott.

2017. júl. 12. 13:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Te fogtál ki ilyeneket, vagx a puncid olxan " hamarelsütős";-)
2017. júl. 12. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Túl szexi vagy, túl jó vagy ! Fogd fel így ! (Én talán tovább bírom, de amíg nem próbáltuk erről nem mondhatok egyebet.) Keresgélj, próbálj fel másokat is hátha lesz valaki akivel egyszerre sikerül !
2017. júl. 12. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
A fiúk lehet, a férfiak általában tovább bírják. Fiatalon a nemi hormonok nagyobb mennyiségben vannak jelen, ami miatt kanosabbak, érzékenyebbek a srácok, és nehezebben fogják vissza magukat. Emellett a tapasztalatuk is kisebb. Lehet, hogy van aki fiatalon is tovább bírja, de megvan ennek a biológiai oka. Egyébként meg ha először elmegy, majd másodszor tovább bírja. Ilyenkor még van, hogy az ember kétszer is el tud sülni egyből egymás után, de pár perc pihenőnél általában nem kell több, az átmenetet pedig ki lehet tölteni egyéb módon, mondjuk egy kellemes nyalással. Ha ő végez, és utána nem akarja folytatni, az már problémás, mert önzőséget jelent.
2017. júl. 12. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Biztos azért mert jó csaj vagy :D De nyugi, nem mindenki gyorstüzelő :D Én sem vagyok az :D
2017. júl. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!