Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Konkrétan mi a jó abban, mikor a nő a hüvelyizmaival rászorít a farkatokra?
Csak érdekel,hogy mit éreztek olyankor,mert elvileg sok pasi szereti ezt.
De nem tudom elképzelni,mi pluszt adhat,amitől olyan jó lenne.
Oké,hogy esetleg akkor szűkebb,de ennyi ?
30/N
kérdező abba belegondoltál, hogy a szádba nagyobb veszélyben van, mint a vaginában? :P
tudod ezt hívják bizalomnak :)
am orálnál is van egy elég izgató dolog :D igaz nem sokszor tapasztaltam, de még nem hallottam róla és meglepett :D
na tessék ! ilyen is van ! :)
akkor megoszthatnád,hogy miért nem szereted ?
kérdező:
az exem úgy csinálta, hogy közben rezegtette a hangszálait, nem tudom honnan jött az ötlet :D elsőre fura volt, de utána jó érzés, olyan extra :)
szuper érzés, de azt hiszem ezt egy lány nem tudja felfogni, hiszen nem ugyan azt érzitek.
Talán egy viszonyítás:
Mikor a párod húz, játszik veled, a bejáratnál, a csiklódnál, de még nem teszi be, csak kopogtat a bejáratnál. Már nagyon közel kerültél, már nagyon kívánod, alig várod, hogy kitöltsön téged, nem akarsz elsülni úgy, hogy nincs benned valami és akkor hirtelen megkapod a kitöltő érzést és ez a csúcsra juttat.
Mi sem tudjuk milyen az amikor már annyira kívánjátok, hogy valami belétek hatoljon, hogy a falat kaparjátok, de ilyesmi lehet amikor mi belétek hatolunk és jó erősen rászorít a punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!