Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbálás közben aludtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás közben aludtatok már el?

Figyelt kérdés

2017. júl. 11. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:

igen, elég rossz alvó vagyok, sokszor ébredek fel, és sokszor hangulatban vagyok, de nem mindig csinálom végig...

am ezt szoktam használni bio altatónak, mert hiperaktív vagyok és ha nem tudok aludni, így fárasztom le magam, de másoktól is hallottam, hogy sokkal jobban alszanak utána (főleg lányoktól)

2017. júl. 11. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor hajnalban jott rám a vágy akkor sokszor majdnem elaludtam :D
2017. júl. 11. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze.
2017. júl. 11. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyan már volt ,hogy éppen elkezdtem és bealudtam,de akkor lényeges dolgokhoz még nem értem.Egy idő után már nem nagyon lehet abbahagyni annyira belejön az ember és annyira jó.Akkor már nem tudnék elaludni.20/L
2017. júl. 11. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem! Ha maszturbálok akkor nagyon éber leszek akkor is ha éjjel nyúlok magamhoz.

Viszont maszturbálás után szinte azonnal bealszok.

19/L

2017. júl. 11. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Közben még nem de utána már igen:D
2017. júl. 11. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Elég sokszor volt már ilyen. Elkezdtem és olyan fáradt voltam, hogy elaludtam. Általában éjszaka van rajtam a masztizhatnék, amikor a legfáradtabb vagyok persze :D

Viszont ha nem alszom be, mert már nagyon belelendültem, és végig csinálnom, akkor nagyon jo érzés elaludni.

18/l

2017. júl. 11. 22:52
 8/9 anonim válasza:
Igen. Fáradtan elkezdtem, majd a kezemmel a gatyámban ébredtem reggel :D. De közvetlen utánna is bealudtam már.
2017. júl. 12. 00:21
 9/9 Clay Morrow ***** válasza:
Soha.
2017. júl. 12. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!