Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utcán megkívántatok már nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán megkívántatok már nőket?

Figyelt kérdés
De komolyan, oké hogy meleg van, de azért nem kéne olyan ruhákat felvenni, amiből a fél popsi meg mell kilóg... Aztán csodálkoznak, ha a férfiak zaklatják... Csak én vagyok úgy ezzel, hogy ha az utcán meglátok egy ilyen lányt, a rosszullét kerülget, annyira kívánom?

2017. júl. 11. 17:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul lét nem kerülget, plus a legtöbbet könnyű is lenne megdugni, de persze csinosak.
2017. júl. 11. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja csak a zaklatás játszik? Eszedbe sem jut, hogy ismerkedjél velük?
2017. júl. 11. 17:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Én nem zaklattam őket, viszont a neten mostanában olvastam olyan cikkeket, hogy pár nő teljesen ki van akadva attól, ha esetleg valamelyik férfi beszól neki, vagy ne adj isten rá mer nézni a dekoltázsára... Persze nem szép dolog, de ha nem akarod, hogy megharapjon a kutya, ne dugd át a kezed a keritésen.
2017. júl. 11. 17:21
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
ezek bármit zaklatásnak vesznek
2017. júl. 11. 17:32
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

azárt álljon már meg a menet. nehogy már mert egy nő felvesz vmi lenge, vagy mini ruhát 40 fokban, az máris azt jelentse, hogy lehet beszólogatni, ne adj isten meg dugni.

miért mondja azt mindenki, hogy úgy öltözködik, mint egy ribi, ne csodálkozzon, ha megerőszakolják. hát ba@sszus. nehogy már megengedett legyen egy nő attorictálása csak azért, mert kihívóbban van felöltözve.

ha vkinek felkelti az érdeklődését, menjen oda szépen, kérdezze meg, de nem kell beszólogatni, meg megdugni egyből, mert nyár van, és lengén öltözik.

2017. júl. 11. 17:42
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Kihívóbban van felöltözve, "ki is hívják".
2017. júl. 11. 17:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Lehet úgy is lengén öltözni, hogy ne legyen kihívó... Pl ha a farmershortból nem vágtok le 10 centit úgy hogy a fél popsitok kilátszódjon attól még ugyanúgy nem fogtok megsülni...
2017. júl. 11. 17:48
 8/18 anonim ***** válasza:
A rosszul lét nem kerülget de kívánatos egy lenge ruhában lévő csinos csajszi, nagyon kívánatos!!
2017. júl. 11. 17:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdés alatt lévő kiegészítés DIREKT lett provokatív.

"nem kéne olyan ruhákat felvenni, amiből a fél popsi meg mell kilóg... Aztán csodálkoznak, ha a férfiak zaklatják.."

Ügyes! Erre inkább nem reflektálok.

19/L

2017. júl. 11. 18:24
 10/18 A kérdező kommentje:
Nyugodtan reflektálj pedig, ti nők ugye bármit megtehettek, elég ha jól néztek ki, és azt kaptok meg akit akartok, plusz amig a férfinak elő kell teremtenie az otthont meg pénzt keresni (ami a mai világban nagyon nehéz), addig ti mit csináltok? Elvetetitek magatokat egy gazdag férfival, és a kisujjatokat sem kell mozdítanotok kb 35-40 éves korotokig. Igazad van, én kérek elnézést, hogy megkérlek titeket, hogy 2 centivel hosszabb sortba járjatok.
2017. júl. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!