Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi társaim mit tennétek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim mit tennétek ha a szerelmetekkel ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátnőm eljött hozzám a lakásomra. Egy ideje együtt vagyunk, de még friss a kapcsolat. 2 hónapja vagyunk együtt. Nálam aludt, nagyon sz^^r este volt meg úgy az egész nap.

Kezdődött azzal,hogy a dög melegben csak egy bugyit hagyott magán és melltartót. Egésznap a lakásban voltunk, ettünk,ittunk,filmeztünk,beszéltünk, csak este mentünk el sétálni, sütizni. Egésznap álló f^^^kkal közlekedtem. Nagyon nehéz volt visszafognom magamat. Előttem hajolgatott, este pedig úgy aludt el az ágyban hogy hason. Láttam a fenekét, hátát, a lábait aj 😭. Nem akartam rá modulni,kihasználni a helyzetet. Még szűz..😊 még..😊 de nem tudom hogyan fogom így kibírni. Pettingeltünk amúgy, de hát nagyon kevés volt. Annyira kívánom őt. Legszívesebben felfalnám,megzabálnám. Annyira imádnivaló és aranyos, ártatlan 😊

Este egy àgyban aludtunk és rám feküdt félig meddig. A keze a hasamon volt. Nem,nem fogom így kibírni. Mostanában éjjel nappal petting volt, de amióta nálam van csak 1x volt és nem akarom lefárasztani,lerohanni, de egésznap alattam kéne lenni..😂

Volt már valaki hasonló helyzetben férfiként,hogy nem akarta lerohanni a csajt pedig megtette volna? Óvatos akarok lenni, nem akarom elkapkodni, sietettni. Mert szűz és kicsit még félős, bátortalan ha pettingelünk. De amúgy meg simán mászkál előttem szinte..szinte pucéran. 😓

Ti mit tennétek férfi társaim?

F

2017. júl. 11. 09:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Én férfiként megbeszélem a párommal, hogy mit teszünk meg, mit szeretne, meddig lehet elmenni, mivel ez a dolog kettőnkre tartozik ... tehát te ne hívj férfitársadnak :-P
2017. júl. 11. 10:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Jó,bocs.😐🙌
2017. júl. 11. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg aranyos, meg minden, de nem gondolod, hogy inkább meg kéne beszélnetek a dolgot?

Azért ha már a rendszeres petting megvan köztetek és a harmónia is, akkor lehet, hogy tovább is lehetne lépni.

A lány elég egyértelmű jeleket küldd feléd, és kétlem, hogy csak véletlenül flangál előtted fehérneműben. Annyira azért nincs meleg, hogy egy lenge ruha ne férne el rajta... plusz többször rád is mászott. Egyértelműen félénk még, de azért lépne is, csak nem biztos a dolgában. Ilyenkor meg kéne beszélnetek a szitut, mert az "érzem hogy még nincs kész rá" nem biztos, hogy tuti.

Az, hogy vigyázni akarsz rá nem egyenértékű azzal, hogy látványosan szenvedsz mellette és nem nyitod ki a szádat, hogy megbeszéljétek a vágyaitokat és érzéseiteket. Vigyázni nem azt jelenti, hogy hozzá sem érsz, mert az aktus ideje alatt is óvatosan és figyelmesen kell bánnod bele, főleg, hogy te vagy az első. De ez csak akkor megy, ha ott is kommunikáltok és nem vagy egy vadállatt. Addig meg, amíg erre nem vagy képes, verdd ki többször.

2017. júl. 11. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:

B+ valahogy nem tudlak sem sajnálni, sem a problémádat megérteni. Ha van petting akkor csak el-elsülsz, ha nem is punciba. Ne mondd nekem, hogy így nem bírod ki amíg meg nem történik az első.

Mások örülnének egy ilyen barátnőnek, te meg itt szenvedsz. Becsüld meg B+, mert az ilyen csaj nagy érték!

2017. júl. 11. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Elég hülye helyzet, pucéran járkál a kis ártatlan, felállítja, de amúgy nem akar semmit :) Persze, hiszen ő nem olyan :)

Sikerült összehoznotok egy olyan helyzetet ami senkinek se jó, mert ő még ennyi idősen is félénk, te meg szintén aztán kerülgetitek egymást egész nap felajzottan, mint a macska a forró kását, aztán ha lehetne valami akkor visszakoztok.

Várjatok még úgy 10-12 évet aztán kiderül mit akartok, aztán majd gyűjtötök erőt megtenni.

2017. júl. 11. 11:56
 16/20 anonim ***** válasza:

A csaj azt akarja, hogy csináljátok!!! Ez nagyon egyértelmű. Hidd el, hogy a csajok is ugyan úgy be tudnak gerjedni és nagyon is élvezik a friss élményeket a szexben.

Ha ki is jelenti, hogy szűz akar még maradni, akkor is szívesen benne lesz egyéb dolgokba, nem kell 1 pettingkre leszűkíteni.

Ebben a korban mi max 1 órát bírtunk ki, anélkül, hogy egymásnak ne estünk volna.

2017. júl. 11. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy es latszik, hogy tiszteled, ami nagyon pozitiv dolog, de nokent mondom, hogy arra vagyik a lany, hogy leteperd. Ha nem kivanna, nem akarna, akkor nem kelletne magat elotted igy. Aztan ha esetleg megse akarja meg (de ez max 1%), akkor barmikor mondhatja, hogy "meg ne" vagy valami.
2017. júl. 11. 19:49
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Ne mondjátok már neki, hogy aranyos meg ilyen hülyeségeket. 21-22 évesek. Nem 14,ez a gyerek a férfiak szégyene, töketlen kisfiú, nem férfi! 44/f
2017. júl. 12. 10:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Édes jó istenem! Mondd, hogy kamu! Ennyire nem lehetsz töketlen, kérdező. A vak is látja, hogy mit akar a csaj, csak te nem, mert még nem találtad meg a tökeidet. Keresd meg őket, és próbálj meg hozzájuk méltóan viselkedni.
2017. júl. 12. 19:47
 20/20 anonim válasza:
nagyom jo ilyet olvasni ,hogy vannak még ily aranyos srác
2017. dec. 25. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!