Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok főiskolai történetek?

Én annyit láttam, hogy a fősulis nővér koli előtt az egyetemi átlagnál többen cigiznek, söröznek.
Az egyik szegedi elit koliban kérdeztem egyszer, hogy akkor ez egy ilyen "apácazárda/szerzetesrend". A válasz az volt, hogy nem, ugyanúgy megtörténnek a dolgok.
Az UK-ban van ám szexuális élet az elit egyetemeken, Oxford, Cambridge... ennek hangjait megtapasztalhattam élőben is... Bevallom, inkább aludtam volna aznap.
Cambridge-ben egyes College-k un. szexuális jóléti tisztviselőket alkalmaznak (akik nem orvosok)!

Egyszóval annyit, hogy Nyugatból csak azt látjuk, hogy legalizálják a melegházasságot, azonban azt nem látjuk, hogy az elit egyetemek heteroszexuális hallgatóinak a szexuális életét is kvázi segítik, "menedzselik". Egyszóval ott valóban kiélvezik a fiatalok a fiatalságukat.
Mi keletiek, meg a homokosok jogain veszekszünk, de közben mesze nem törődnek a fiatalok egészséges szexuális életével egyáltalán idehaza. Tele vagyunk frusztrált, kielégítetlen fiatalokkal, vagy olyan "sérült" fiatalokkal, akiknek szörnyű első szexuális élményeik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!