Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim már leszeretne velem feküdni de én még nem, hogy értessem meg vele? És én még szűz vagyok és félek is.
Én 19 vagyok ő 21.
4 hónapja vagyunk együtt.
De én már mondtam neki
Szüzesség elvesztése h fájni fog
Az elvezet nagyobb mint a fájdalom. Nekem pl egyáltalán nem fajt es keves ver is folyt. Nem olyan rossz es utanna ra jossz mennyire megerte. 19 eves vagy nem 14 a paiknak vannak elvarasai es csodlkozom hogy teged nem izgat a dolog. A te dontesed nem kritizalni szeretnelek csak megnyugtatni. Ha bizol benne csak emgedd el magad.
20/L
Ha félsz akkor még nem állsz készen.
Nem kell elkapkodni elsietni semmit.
Ha meg csak akkor marad veled ha , akkor nem éri meg..
Nem ő az igazi !!
majd akkor essetek egymásnak, amikor te is úgy érzed, hogy készen állsz. rossz élmény lesz, itt nem kell a sok kanos hozzászólónak megfelelni se hinni. ha görcsölsz és kellemetlenül zavarban vagy, nem vagy ott agyban, akkor nem fogod élvezni, ez biztos!!!
28/N
Ha nyaggat akkor nem túl ideális barát számodra.
Én nem vagyok szűz, de ha egy pasi állandóan ezzel nyaggatna (mondjuk ismerkedéskor), én kivágnám a halálba.
Ha ennyire félsz tőle, akkor még nem állsz készen rá, ennyi. A pasidtól meg szabadulj meg. Szerintem.
Ettől mindenki fél, hogy fájni fog, de attól, hogy hónapok, netán évek telnek el, attól szerinted kevésbé van meg az esélye, hogy fájni fog, vagy akkor majd kevésbé félsz?
Amúgy egyáltalán nem vagy már fiatal és nem is egy 2 hetes kapcsolatról van szó. Ha minden oké köztetek, akkor kellő előjátékkal és odafigyeléssel egyáltalán nem lesz olyan rossz érzés. Lehet, hogy kellemetlen lesz elsőre, lehet fájni is fog akár, viszont utána már nem. Megszokod szépen és minden menni fog a maga útján.
De ha soha nem esel túl rajta, mert félsz a fájdalomtól, akkor soha nem fogsz nemi életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!