Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteg perverzió? Esélytelen, hogy egy lány eltűrje ezt?
Figyelt kérdés
Passzív vorarefíliám van és sokszor arról fantáziálok,hogy eszik belőlem vagy megesz engem egy lány.Persze ez csak fantázia,játék szinten érdekel.Nem akarom,hogy ténylegesen ezt csinálja.2017. júl. 10. 14:29
11/14 Tompadúr válasza:
Nem néztél te túl sok zombis filmet? De akkor javaslom előjátéknak megnézni a The Walking Dead-et!
26/F
12/14 anonim válasza:
Nekem tetszik a fétised.
Én is kipróbálnám csak nem azt hogy engem egyenek meg.
L
13/14 A kérdező kommentje:
Nem néztem soha Walking deadet
Csak az izgat,ha egy szép lány eszik.Ha ilyen rothadó zombik eszik egymást az nem izgat fel.Legjobb lenne találni egy aktív vorarefil lányt.Én passzív vagyok.A passzívot az izgatja ha őt eszik,az aktív meg enni akar.
Jó,ezt csak fantáziába lehet megvalósítani,de azért el lehet játszani ilyen szituációkat.Pl.megharap és úgy képzeljük,mint ha evett is volna belőlem
2017. júl. 11. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!